Bestuur

 

Het bestuur van de stichting bestaat uit meerdere personen met verschillende verantwoordelijkheden. De voorzitter, penningmeester en secretaris vormen het formele bestuur en zijn een onderdeel van het STONAS team tezamen met ondersteunende leden.

De activiteiten van het STONAS team zijn onder te verdelen in: evenement organisatie, ontwikkelingsprojecten beheer en dagelijks bestuur. Het STONAS team bestaat uit de volgende personen:  

Naam Rol E-mail
Jan Nootebos Voorzitter Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Barbara Out Penningmeester barbara.out@stonas.nl
Jamilla van Dorland Secretaris Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tim Jak Vrijwilliger - geen bestuurslid  

Het formele bestuur staat onder controle van de Raad van Toezicht om te waarborgen dat de uitgevoerde activiteiten in overeenstemming zijn met het doel, de boekhoudkundige regels en de opgestelde richtlijnen van de Stichting. De Raad van Toezicht wordt gevormd door: dhr W.J. Bosman en dhr J.S. Jak.

 

Giften met belastingvoordeel

Stichting Ontwikkelingshulp Assendelft is een, door de belastingdienst, ANBI erkende stichting met het RSIN nummer: 8155.77.965.

Hierdoor zijn uw giften aftrekbaar op basis van de vastgestelde regels voor eenmalige of nog gunstigere periodieke giften.

Neem gerust contact met ons op voor specifieke vragen!

Rekeningnummer

Al uw giften en donaties zijn van harte welkom. Het IBAN rekeningnummer is:

NL30 RABO 01035 01134 ten name van Stichting Ontwikkelingshulp Assendelft.

Bij voorbaat onze dank!

Tweets

Inloggen