De veiling

Een uniek evenement voor Assendelft

 

Eén van de voornaamste financiële middelen voor de stichting is de in Assendelft zeer bekende veiling. De veiling is een uniek 2-jaarlijks evenement in Assendelft. Om de veiling tot een succes te maken is de hulp van de inwoners en middenstand van Assendelft onmisbaar. Dat begint met het aanbieden van goederen en diensten voor de veiling. Dit kan van alles zijn, mits nieuw/ongebruikt of antiek.

Vandaag de dag betreft dit meer en meer diensten of 'ervaringen'. Hieronder vallen enerzijds huishoudelijke artikelen, audio producten, wagens zand en grond tot zelfs dieren (kalveren, geiten, konijnen) en anderzijds een jaar lang naar de kapper, een beleggingsworkshop tot een feestavond. Een paar klapstukken van voorgaande veilingen zijn: een reis naar Namibië, een rondvlucht boven Assendelft, een beleggingsportefeuille en een gesigneerd voetbalshirt. Verschillende kavels zijn al binnen. Een impressie valt te zien in de schatkamer.

De aangeboden goederen en diensten worden verwerkt in kavels waarvan de opbrengst de werkelijke waarde vaak tot wel 2 a 3 maal of meer overtreft. Kopers zijn zich hiervan bewust en zien de aankoop dan ook tevens als gift. De Stichting is door de fiscus officieel erkend en de meerprijs mag als gift worden meegenomen bij de belastingaangifte.

Tijdens de veiling vindt ook een loterij plaats. Loten worden grotendeels huis aan huis verkocht in Assendelft. Tevens zijn deze per email te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De veilingkavels zijn te bekijken in de veilingcatalogus. Klik hier voor de veilingcatalogus 2017

 

 

Tweets

Inloggen