Persberichten

Eerste lot voor Niki Terpstra

Lotenverkoop veiling Assendelft van start

Niki Terpstra -Nederlands Kampioen wielrennen bij de professionals- heeft het eerste lot van de loterij van Stonas (Stichting Ontwikkelingshulp Assendelft) in ontvangst genomen. Deze loterij is gekoppeld aan de 2-jaarlijkse Assendelftse veiling die Stonas organiseert. De opbrengst van de veiling en loterij komt geheel ten goede aan de ontwikkelingsprojecten in de derde wereld die worden ondersteund door Stonas.

De lotenverkoop is voor veel Assendelvers het teken dat de traditionele veiling er snel aan komt. Dit jaar wordt de veiling gehouden op zaterdag 19 maart 2011 (19.30 uur) in het Wapen van Assendelft. De loten zullen de komende periode huis aan huis in Assendelft worden verkocht en zijn ook verkrijgbaar bij Zus in Huis (winkelcentrum Saendelft, Kaaikhof 10), De Ossestal (Dorpsstraat 412a) en Hippisch Centrum De Delft (Akere 6a). De hoofdprijzen van de loterij zijn een laptop en een reischeque t.w.v. € 450,-.

Niki Terpstra: "Toen ik als inwoner van Assendelft werd benaderd om iets voor Stonas te kunnen doen, aarzelde ik geen moment. Niet alleen als een soort van ambassadeur maar ik zal ook een bijzondere kavel inbrengen tijdens de veiling. Ik verwacht dat vele Assendelftse wielerliefhebbers mee zullen gaan bieden voor een mooie opbrengst, maar we houden nog even stil wat het gaat worden."

Tweets

Inloggen