Persberichten

Eerste Stonas lot van 2015 overhandigd bij de Deen Supermarkt

Lotenverkoop veiling Assendelft van start

Het eerste lot van de loterij van Stonas (Stichting Ontwikkelingshulp Assendelft) is in ontvangst genomen door filiaalmanager Mike Laan van Deen Supermarkten. Deze loterij is gekoppeld aan de 2-jaarlijkse Assendelftse veiling die Stonas organiseert. De opbrengst van de veiling en loterij komt geheel ten goede aan de ontwikkelingsprojecten die worden ondersteund door Stonas.

 

De lotenverkoop is voor veel Assendelvers het teken dat de traditionele veiling er snel aan komt. Dit jaar is het de 24e editie en deze wordt gehouden op zaterdagavond 21 maart in het Wapen van Assendelft. De loten zullen de komende periode huis aan huis in Assendelft worden verkocht (€2,50 per stuk) en zijn ook te bestellen per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  De prijzen van de loterij zijn een laptop, en tablet computer en een E-reader.

Dat het eerste lot werd uitgereikt in het Assendelftse Deen filiaal komt omdat de supermarkt dit jaar een mooi kavel ter beschikking stelt voor de veiling. De hoogste bieder mag een minuut gratis winkelen in deze supermarkt. Wie wil dat nou niet in deze tijd? Naast de minuut gratis winkelen zullen er nog ruim 100 mooie en verrassende kavels onder de hamer komen op 21 maart. Meer informatie over Stonas, de veiling en de loterij is terug te vinden op de website www.stonas.nl.

Foto: Ria Ranzijn en René Kemna van Stonas overhandigen Mike Laan het eerste lot.

Tweets

Inloggen