Persberichten

Eerste Stonas lot voor Magic Man Ger Copper

Lotenverkoop veiling Assendelft van start

Tovenaar Ger Copper – bekend van zijn Dutch School of Magic - heeft het eerste lot van de loterij van Stonas (Stichting Ontwikkelingshulp Assendelft) in ontvangst genomen. Deze loterij is gekoppeld aan de 2-jaarlijkse Assendelftse veiling die Stonas organiseert. De opbrengst van de veiling en loterij komt geheel ten goede aan de ontwikkelingsprojecten die worden ondersteund door Stonas.

Ger Copper tovert het eerste lot tevoorschijn voor Stonas voorzitter René Kemna

 

De lotenverkoop is voor veel Assendelvers het teken dat de traditionele veiling er snel aan komt. Dit jaar is het alweer de 23e veiling en deze wordt gehouden op zaterdag 23 maart 2013 (aanvang 19.30 uur) in het Wapen van Assendelft. De loten worden de komende periode huis-aan-huis verkocht in Assendelft en zijn ook verkrijgbaar bij Zus in Huis (winkelcentrum Saendelft, Kaaikhof 10). De prijzen van de loterij zijn een Ipad, een mini Ipad en een IPod.

Ger Copper: "Leuk dat die goede tradities in ons dorp gewoon doorgaan. Ik ga al een tijd mee maar dat doet Stonas ook. Volgens mij bestond de Veiling (want zo noemden we het toen) al  in 1969 toen ik voor het eerst Nederlands Kampioen goochelen werd. Iedere keer wordt er in de veiling weer een flink bedrag bij elkaar gebracht voor het goede doel. Ik begeleid grote namen als Hans Klok en Nick Nielsen maar om wat Stonas doet bij elkaar te toveren is voor mij zelfs moeilijk. Naast ambassadeur van Stonas wil ik nog een bijdrage leveren aan de veiling. Het heeft te maken met mijn nieuwe show High Tea Magique maar wat het precies is blijft natuurlijk nog een verrassing. Ook hier is een beetje magie op zijn plaats. Houd de krant en de website van Stonas (www.stonas.nl) maar in de gaten."

Tweets

Inloggen