Persberichten

Vele mooie en spraakmakende kavels tijdens de veiling

Trainen met Niki Terpstra, toeren in een oldtimer of getrouwd worden door Burgemeester Faber

De veilingcatalogus van de 22e grote veiling staat on line en wordt huis-aan-huis bezorgd. Zaterdag 19 maart zullen vanaf 19.30 uur in Het Wapen van Assendelft 120 bijzondere kavels onder de hamer komen waarvan de opbrengst ten goede zal komen aan de ontwikkelingsprojecten van Stonas. De catalogus staat vol met door particulieren, ondernemers en verenigingen ingebrachte goederen of activiteiten. Zo bieden SVA en VV Assendelft heuse VIP arrangementen aan en brengen zowel Scouting Assendelft als de Regenboogschool een kunstwerk in.

Trainen met Nederlands Kampioen wielrennen Niki Terpstra
Een mooi kavel is aangeboden door inwoner van Assendelft en Nederlands Kampioen Wielrennen Niki Terpstra. Niki Terpstra biedt niet alleen één van zijn wielrenshirts aan maar om de opbrengst een extra stimulans te geven ook een persoonlijke training. De bieder met het hoogste bod zal stoere wielerverhalen kunnen vertellen.

 

Oldtimer Ford Fairlane even terug op de veiling
Tijdens de veiling van 2009 was de Ford Fairlane het klapstuk. De mooie wagen komt -samen met 5 andere oldtimers- terug als onderdeel van het kavel van de AssendelftseOldtimer en Replica club ORCA. ORCA biedt een geheel verzorgde oldtimertoerrit voor 6 personen aan. De club van gepassioneerde autoliefhebbers zullen voor de toerrit o.a. ook een Ferrari 308 (die van Magnum), een sjieke blauwe Jaguar XJS cabrio en een exclusieve Morgan Aero8 uit de garage halen.

 

Huwelijksvoltrekking door Burgemeester Faber

Kavel 100 is altijd een van de meest bijzondere kavels. Tijdens deze veiling is dat niet minder het geval. Burgemeester Faber zelf zal voor de hoogste bieder een huwelijk voltrekken in het voormalig gemeentehuis van Assendelft. De rit er naartoe is ook geregeld: Ron van Eerden van Hippisch Centrum De Delft verzorgt de trouwrit in een paardenkoets. En om het kavel compleet te maken biedt Dansschool Cor Oosterhoorn een danscursus aan voor de aanstaande bruid en bruidegom.

 

Kortom, de veiling biedt een ruime keuze met voor ieder wat wils. En daarbij is het ook een bijzonder avondje uit waarmee een mooi bedrag bijeen wordt gebracht voor het goede doel.

Loterij: nog enkele loten verkrijgbaar

Gecombineerd met de veiling wordt er tevens een loterij gehouden met als hoofdprijzen een reischeque van € 450,- en een laptop t.w.v. € 450,-. Zo'n 80% van de loten is inmiddels verkocht. Wie nog loten wil kopen kan dat doen bij de volgende verkoopadressen: Zus in Huis (winkelcentrum Saendelft, Kaaikhof 10), De Ossestal (Dorpsstraat 412a) en Hippisch Centrum De Delft (Akere 6a).

Met de opbrengst van de loterij en de veiling kan Stonas de komende 2 jaar weer de ontwikkelingsprojecten financieel ondersteunen. Stonas bestaat enkel uit vrijwilligers en heeft minder dan 1% aan kosten. Alle inkomsten komen dan ook daadwerkelijk terecht bij de projecten waar het voor bedoeld is. Giften blijven ook zeer welkom. Dat kan op rekeningnummer 10.35.01.134 tnv Stichting Ontwikkelingshulp Assendelft.

Tweets

Inloggen