Persberichten

Voorbereidingen Veiling in volle gang

Ruim 70% van de loten voor de Grote Loterij  al verkocht

Assendelft, 7 februari 2013 – Met iets minder dan twee maanden te gaan zijn de vrijwilligers van Stichting Ontwikkelingshulp Assendelft (Stonas) volop bezig met de voorbereidingen van alweer de 23ste Veiling. De draaiboeken zijn open, vergunningen aangevraagd en de kavels worden verzameld.  In de meeste wijken van Assendelft zijn vrijwilligers inmiddels huis-aan-huis gegaan om loten voor de Grote Loterij te verkopen. Loten worden niet alleen huis-aan-huis verkocht, ze zijn ook te koop bij ‘Zus in Huis’ en ‘De Keuken in’ in winkelcentrum Saendelft. Stonas is nog op zoek naar vrijwilligers die willen helpen bij de verkoop van loten en in de organisatie van de veiling. Mensen die Stonas willen helpen kunnen zich aanmelden via de website www.stonas.nl.

Lotenverkoop Stonas bij Zus in Huis

Op zaterdag 23 maart is Het Wapen van Assendelft dus voor de 23ste keer de locatie voor de 2-jaarlijkse Veiling van Stonas. De opbrengsten van de Veiling en de daarbij gelijktijdig georganiseerde Grote Loterij gaan rechtstreeks naar een aantal goede doelen die Stonas ondersteunt. De te winnen prijzen in de Loterij zijn dit jaar een iPad, mini iPad en een iPod. Voor de Veiling is Stonas er ook dit jaar weer in geslaagd een aantal mooie kavels te verzamelen. Zo worden onder andere een bezoek aan de beroemde Watertoren, een  feestavond voor 20 personen, rijden in een echte Ferrari, een gesigneerd wielershirt van Niki Terpstra en een bijzondere tekening van vader en zoon Willem en Chris Jansen geveild. Een week voor de veiling wordt de veilingcatalogus huis aan huis verspreid in heel Assendelft.  De komende weken is, tot aan de Veiling, een aantal bijzondere hamerstukken online te bewonderen in De Schatkamer op www.stonas.nl.

Met de opbrengst van de Loterij en de Veiling kan Stonas de komende 2 jaar weer een aantal ontwikkelingsprojecten die aan Assendelft verbonden zijn financieel ondersteunen. Stonas bestaat enkel uit vrijwilligers en heeft minder dan 1% aan kosten. Alle inkomsten komen dan ook daadwerkelijk terecht bij de projecten waar ze voor bedoeld zijn. Giften blijven ook zeer welkom, deze kunnen worden gestort op rekeningnummer 10.35.01.134 t.n.v. Stichting Ontwikkelingshulp Assendelft.

Neem vooral ook een kijkje op de website, daar vindt u onder andere meer informatie over de projecten die Stonas steunt.

Tweets

Inloggen