Persberichten

24e Stonas Grote Veiling een groot succes!

24e Stonas veiling in Wapen van Assendelft groot succes.


Geslaagd evenement met spektakel en plezier levert weer mooi bedrag op - €75.000!

Afgelopen zaterdag was het weer volle bak in de grote zaal van het Wapen van Assendelft.  De tweejaarlijkse Stonas veiling werd geopend door de kinderen van de Regenboogschool.  Met een sponsorloop hadden zij eerder ruim 4000 euro bij elkaar gelopen voor het Stonas project in Nepal en deze cheque werd overhandigd.

Daarna gingen veilingmeesters Ron van Eerden en Willem Huijpen aan de slag en in een mooie show hamerden zij in totaal 120 kavels af. Goederen en diensten verzameld in Assendelft en omgeving gingen allemaal weg tegen het hoogste bod. Er kon geboden worden op een avond oppassen door de zusjes Reijne, een toompje Assendelver kippen, een schilderij gemaakt door de scouting jeugd (welke ze zelf omhoog kwamen houden), een handgetekende Sigmund strip,  een cursus sigaren roken bij Hajenius, en een jaar gratis naar de kapper. Verder werden onder andere een rondrit in een trouwkoets en een superdeluxe bruidstaart geveild en rondleidingen in de Assendelftse watertoren en de de Odulphuskerk.

De opbrengst van de kavels liep vanaf 100 euro tot 5000 euro. Een professionele Green Egg barbecue inclusief instructie van Slagerij Veenboer en 5 kippen ging weg voor 1500 euro, de compleet verzorgde feestavond voor 20 personen bij de Admiraal bracht 2400 euro op, de cursus beleggen met startkapitaal aandelen en borrel in Café Hoppe van Lynx Wereldwijd Beleggen bracht het tot 4600 euro. De hoogste kavelopbrengst dit jaar was 5000 euro voor de sprookjesreis naar Oman van Seal & Go. Aan het einde van de avond stond de teller op bijna 73.000 euro. Met wat nagekomen giften en hulp van wat sponsors werd de opbrengst afgerond op 75.000 euro en dat is een resultaat waar Assendelft trots op mag zijn.

Tijdens de veiling maakte notaris van Baal ook de winnende loten bekend van de grote loterij.  De winnende lotnummers zijn : 0053, 1235 en 2146 (de prijzen worden thuisbezorgd). Meer informatie over Stonas, de projecten die worden gesteund, de veiling en de winnende lotnummers van de Grote Loterij kunt u terugvinden op www.stonas.nl

Tweets

Inloggen