Persberichten

Eerste Stonas lot van 2017 overhandigd aan Hanne Termette

Lotenverkoop 25ste veiling Stonas van Start


De lotenverkoop van Stonas (Stichting Ontwikkelingshulp Assendelft) is van start gegaan!
Dit jaar is het eerste lot van de loterij in ontvangst genomen door de Zaanse Hanne Tersmette, de vloggende boswachter, die Stonas een warm hart toedraagt.
De loten zullen door verschillende enthousiaste vrijwilligers huis aan huis in Assendelft worden verkocht (2,50 p.st.) maar kunnen ook worden besteld via email (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). De prijzen van de loterij zijn een laptop, een tablet en een E-reader.
De loterij van deze loten is gekoppeld aan de 2-jaarlijkse veiling die Stonas in Assendelft organiseert. Zowel de opbrengst van de veiling als de loterij komt geheel ten goede aan de ontwikkelingsprojecten die Stonas ondersteund. Dit jaar vindt de 25e editie plaats op de passende datum van 25 maart, wederom in Het Wapen van Assendelft (vrij toegang voor iedereen).
Hanne Tersmette haar betrokkenheid met Stonas bewoog haar een mooie privé rondleiding als veilingkavel aan te bieden. De hoogste bieder krijgt hiermee een geweldige kans het natuurgebied Gooi- en Vechtstreek op een zeer bijzondere wijze te zien en te ontdekken.
Naast deze kavel zullen nog ruim 100 mooie en verrassende kavels onder de hamer komen. Meer informatie over Stonas, de veiling en de loterij is terug te vinden op de website www.stonas.nl

Foto: Boswachter Hanne Tersmette krijgt het eerste lot overhandigd door Jan Nootebos (Vz) van Stonas.

Tweets

Inloggen